Många människor drar sig för att gå till tandläkaren, trots att de har olika problem med tänderna som smärta, ilningar eller lösa tänder, till exempel. Detta beror på ett antal faktorer men de två vanligaste är att man antingen lider av tandläkarskräck eller tycker att man inte har råd. Du behöver inte oroa dig för vare sig det ena eller andra då Tandläkare Stockholm både är ett förstående och trevligt team, liksom arbetar för mycket skäliga priser. Vi anser att tandvård är något som alla skall kunna ha tillgång till och genom regelbundna besök blir man både smärtfri, frisk och stark och kan leva ett produktivt och stimulerande liv.

Anledningen till att så många människor lider av tandläkarskräck har mycket att göra med tidigare erfarenheter. Är man lite äldre har man kanske behandlats med gammaldags utrustning och i film och media utmålas ofta tandläkarbesök som mardrömsupplevelser. Verkligen är dock en helt annan. I våra fina lokaler har vi all den senaste utrustningen inom tandläkarvård och alla våra tandläkare och tandsköterskor är mycket måna upp att din upplevlse här blir trevlig. Idag finns det mycket modern teknologi att tillgå inom tandvård som laser och ultraljudsbehandlingar och man kan välja mellan olika bedövningsformer om man är rädd för injektioner. Du kan också ställa frågor här om vård och munhygien, och vi tar emot patienter i alla åldrar.

Tandvård upplevs ofta som mycket dyr men vi har sett till att hålla våra priser på en låg nivå så att alla har möjlighet att ge sin mun och sina tänder den bästa möjliga omvårdnaden. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag inför större behandlingar så att du vet exakt vad som skall betalas och vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad både av vår skicklighetet och låga priser. Här kommer du att bli av med tandläkarskräcken och fortfarande ha pengar kvar i plånboken!